YouTube Reklamları Hakkında Duyuru

• 16.07.2017

Fussilet Vakfı kar amacı gütmeyen bir kuruluştur, kanallarımızda yayınlanan videolardan hiç bir maddi beklentisi bulunmamaktadır.

Yayınlamış olduğumu videolarda görülen reklamlar ile ilgili olarak açıklamak isteriz ki; videolarımızda kullandığımız seslerin tamamı okuyan hafızlar tarafından teliflidir. Reklamlar telif haklarına sahip hafızların anlaşmalı olduğu medya firmaları tarafından yayınlanmaktadır. Aşağıda kanalımızın en çok izlenen videolarından bazılarının admin panelinden alınmış görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz. Görüntülerde, “Davacı” kısmından kazanç elden eden firmayı görebilirsiniz. Kanalımızdaki bu ve bunun gibi diğer pek çok videodan hafızlar ve hafızlar adına ses içeriğini yöneten medya firmaları kazanç elde etmektedirler. Biz bu videoları web sitemizden ücretsiz indirmeye sunarak çözüm getirmeye çalıştık. Bununla beraber YouTube’ta içeriğini bizim kontrol ettiğimiz videolarda vardır. Fakat içeriğini bizim kontrol etmiş olduğumuz videolarında ses teliflerini elinde bulunduran firma ya da firmalar tarafından istedikleri zaman teliflenmesine ve reklam gösterilmesine YouTube kuralları gereği engel olma imkan ve yetkimiz bulunmamaktadır.

Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiç bir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak,…

İNCELE