Sık Sorulan Sorular

Fussilet Vakfı ne zaman kuruldu? Kuruluş amacı nedir?

2011 Yılında faaliyete başlayan ve Türkiye’nin en çok izlenen İslami platformu olan fussilet Kuran Merkezi, 26 Ocak 2020 itibari ile Fussilet Vakfı alt kuruluşu olarak yoluna devam etmektedir. Fussilet Vakfı’nın amacı, fussilet Kuran Merkezi adı ile hazırlanan mealli Kur’an videolarını en yaygın dillerde sürekli olarak yayına almak ve ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar ile iyiliği her yere ulaştırmaktır.

Vakfımızın, vakıf senedindeki tam adı; Fussilet Kur’an-ı Anlama, Anlatma ve Yardım Vakfı’dır.

Fussilet Vakfı’nın temel ilkeleri nelerdir?

• Farklı dillerde hazırlayacağımız mealli Kur’an videolar ile Kur’an-ı Kerim’i tüm dünya insanlarına anladığı dilde, heyecan verici bir şekilde ulaştırmak ve bunun sürekliliğini sağlamak.
  • Müslümanların farkındalığını artırarak doğru Kur’an bilincinin gelişmesine yardımcı olmak, birlik ve beraberlik duygusunun ortaya çıkmasını sağlamak.
  • İyilikte yarışma heyecanıyla dünyanın her yerindeki yardıma muhtaç insanlara ulaşmak.

Çalışmalarınızla ilgili nasıl bilgi alabiliriz?

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve iletişim sayfamızı ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Fussilet Vakfı’nın bir cemaat veya parti ile bir bağlantısı var mı?

Vakfımızın herhangi bir cemaat, oluşum, siyasi parti ve ideolojik hareket ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Fussilet Vakfı’na nasıl gönüllü olunur?

Gönüllü ol sayfasından başvuru yapılarak gönüllü olunabilir.

Fussilet Vakfı gönüllüleri hangi alanlarda çalışabilir?

Gönüllü başvuru formu doldurulduktan sonra ihtiyaca göre değerlendirme yapılıp size dönüş sağlanacaktır.

Fussilet Vakfı’na hangi yollardan bağış yapılır?

Web sitemizin “Bağış Yap” ve Bağış Kanalları kısımlarından ve genel merkezimizi ziyaret ederek bağışta bulunabilirsiniz. Genel merkezimize ulaşmak için tıklayın.