Kullanıcı Şartları

Bu web sitesindeki içeriklerin tamamı Fussilet Vakfı tarafından üretilmiştir ve  tüm haklarına sahiptir.

Bu doğrultuda;

• Videolarımızın farklı kullanıcılar tarafından YouTube ve benzeri video platformlarına yüklenmesine izin verilmemektedir. Bunun dışındaki sosyal ağlarda paylaşımda bulunabilirsiniz.
  • İndirmeye sunduğumuz videoların çoğaltılıp dağıtılması serbest olup ticari amaçlar için kullanılması kesinlikle yasaktır.
  • Videoalarımızı embed (link ekleme) yoluyla kendi web sitenizde yayınlayabilirsiniz.
  • Logonun kapatılmaması suretiyle videolarımız TV kanallarında yayınlanabilir. Logonun kapatıldığının tespit edilmesi durumunda Fussilet Vakfı tüm hukuki başvuru haklarını saklı tutar.
  • Videolar üzerinde oynama yapılarak farklı amaçlar için kullanılması kesinlikle yasaktır.
  • Kullanıcılar web sitemiz üzerinde yaptığı yorumlardan birinci derecede sorumludur. Uygunsuz bulunan yorumlarınız hiç yayınlanmayabilir veya kaldırılabilir.
  • Fussilet Vakfı web sitesi dışına yönlendiren linkler ile ilgili hiçbir sorumluluğumuz olmadığını kabul edersiniz.