Fussilet Vakfı “İyilikte Yarışmak İçin”

• 10.03.2020

2 Mayıs 2011 senesinde, Türkiye’nin en çok izlenen İslami platformu fussilet Kuran Merkezi ile başladığımız yolculuğumuza 26 Ocak 2020 itibari ile Fussilet Vakfı’nı da ekledik. Artık Fussilet Kur’an’ı Anlama, Anlatma Ve Yardım Vakfı olarak, Kur’an-ı Kerim’i, “fussilet Kuran Merkezi” adıyla, milyarlarca insana anlayarak dinleme, heyecan verici bir şekilde izleme imkanı sunabilmek için, çalışmalarımızı farklı dillerde hazırladığımız mealli Kur’an videoları ile düzenli olarak sürdürmekteyiz.

Şimdi sizler de, İslam’ın en önemli ve en değerli vazifesi olan tebliğ çalışmalarımıza yapacağınız bağışlar ile bu büyük hayra ortak olabilir, dünyayı hep birlikte değiştirebiliriz.

Biz dünyayı değiştirirken bizimle birlikte olun. İyilikte Yarışmak için Fussilet Vakfı’nda buluşalım.

Başarımız Allah’ın yardımı iledir.

fussilet Kuran Merkezi

2011 senesinden bu yana, Türkiye’de ve dünyada bir ilk olarak, okuyuş ile yüzde yüz eş zamanlı Kur’an meali çevirisi yapılan ve tüm dünyadan görüntüleme almadık tek bir kara parçası dahi bırakmadan, yüz milyonlarca kişi tarafından izlenen fussilet Kuran Merkezi, Fussilet Vakfı bünyesinde, Kur’an-ı Kerim’i milyarlarca insana anlayarak dinleme, heyecan verici bir şekilde izleme imkanı sunabilmek için mücadele vermektedir.

Yorum Yap

Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiç bir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak,…

İNCELE

Yorum Yapın