Biz Dünyayı Değiştirirken Bizimle Birlikte Olun!

• 14.03.2020

fussilet Kuran Merkezi’nin dünyada görüntüleme almadığı hiç bir kara parçası olmadığını ve sadece YouTube üzerinde milyarlarca dakika izlendiğini biliyor muyudunuz? Şimdi sizler de bu büyük mücadeleye bağışlarınız ile destek olarak, biz dünyayı değiştirirken bizimle birlikte olabilirsiniz.

Başarımız Allah’ın yardımı iledir.

Not: Görüntü fussilet Kuran Merkezi YouTube yönetici panelinden alınmıştır. Sadece internet üzerindeki izlemeleri temsil etmektedir. Videolarımızı indirip izleyen sayısız insan bu istatistiğe dahil değildir. Beyaz etiket çıkan yerler görüntülemeleri temsil etmektedir.

Fussilet Vakfı “İyilikte Yarışmak İçin”

Fussilet Vakfı 2 Mayıs 2011 senesinde, Türkiye’nin en çok izlenen İslami platformu fussilet Kuran Merkezi ile başladığımız yolculuğumuza 26 Ocak 2020 itibari ile Fussilet Vakfı’nı da ekledik. Artık Fussilet Kur’an’ı…

İNCELE